//Forever Imperfect
Wish me luck next year :*
Wednesday, December 28, 2011 @ 5:14 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum , Hai semuaaa :)


Okay dup dap dup dap jantung ni -.- Takutnyaaa dengan tarikh 2012 . Kenapa ? sebab tahun depan kita PMR ! okay kita nak jerit kuat kuat ni , Tahun depan kita PMR ! dengar tak orang Korea ? Muehehe --' weyh takutnyaa nak jawab time exam . Awal lagi -.- okay , but aku ni bukan rajin baca buku , aku rajin baca MukaBuku -..- Result form2 pun bukannya baguihh macam korang semua kan ? sedihnyaa :'( Nak tahu kita dapat berapa ? No gred A :'( sedih bukan ? Okay lupakan semua , benda dah berlalu kan ? Ayah kita cakap , tahun depan jangan main main , belajar betul betul ! ayah aku tak marah , ayah aku bagi semangat :'> Thanks ayah . Mama kita ada lah marah marah sikit , okay aku terima :') Mama ayah aku cakap next year takboleh online takboleh main main takboleh keluar rumah sangat . Buku buku buku -.- Then mama kita ada cakap kalau dapat 5A keatas , apa kita nak dapat tauu :) tuh yang suka :D Btw mama kita buat cengitu sebab mama tahu yang aku takpernah dapat A :'( But aku nak USAHA USAHA ! aku taknak main main , please jangan hasut aku Hihi :D aku nak belajar , nak bangga kan mama ayah aku :b Jyeahh ! korang yang dekat MukaBuku and Blogger nih , Ira nak minta maaf kalau Ira ada sakitkan hati korg or what ever lah , maafkan Ira tau ? lagi satu , doakan ira berjaya next year :') To korg korg yang nak ambik PMR next year , Ira pun doakan korg berjaya :') Wish me luck next year :* Kbyeee (Y)


Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!