//Forever Imperfect
kesian dia :')
Tuesday, December 21, 2010 @ 7:58 PM | 0 Comment [s]

hey kamuu , sorry sangat-2 :') 
aku pun dah xtahu kenapa dengan aku ni sampai buat kau macam tu .
but aku xla sekejam yg kau sangka kan kan ?
aku sayangg kau gilaa-2
td pun aku dah terlanjur cakap kan ?
' aku minta putus '
sorry sangat-2 , xd niat pun .
aku sayangg kau ohh . kalo xde kau aku susah nak ceria kan kan ?
kau suka buat aku gelak .
kau suka buat aku malu .
kau suka ceriakan aku .
kau suka touching nan aku kan ?
sebab aku cakap kau xHANDSOME kan ?
sayangg , kau sangat sangat HANDSOME la
ngeee ~



 
 


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!