//Forever Imperfect
sedih :'(
Friday, January 28, 2011 @ 5:27 AM | 0 Comment [s]

KECEWA KECEWA KECEWA
SAKIT HATI !
 
hey perempuan! cuba pk perasaan org boleh tak?
jangan kau pk perasaan kau je. 
first-2 aku sabar dengan kau, but kesabaran aku ada hadnya
kau jangan la nak tunjuk belang sangat. baru FORM1
but now kau dah 2kali rampas kebahagiaan aku !
sape xbengang wey, kau rampas semua yg aku sayangg gila.
aku nan dia sebelum ni okay je. kau muncul?
hancur terus.
aku cakap leklok nan kau, 
PLEASE JANGAN RAMPAS ORG KESAYANGAN AKU BOLEH TAK?
ORG KAT LUAR SANE LAGI BANYAK LA WEY.
MENGGEDIK DENGAN ABG ADEK ANGKAT AKU ASAL ?
papela wey. but please la wey, aku mohon sangat,
jangan la rampas org yg aku sygg, cuba ada org buat kau macam tu?
bengang kan? sakit hati kan?
pk pk kan la wey. kalo kau ada perasaan and maruah la.




abg amin, sorry tau.
adek sayang abg sangat-2 tahu.
adek takut kehilangan abg ):
abg xkan tggalkan adek kan?
but, please la abg, jangan la pentingkan budak tu.
xsuka la. abg xtahu cerita sebenar. tu la asyik marah adek je.
but jangan dok asyik bekup dia je.
adek nanges pun abg xkesa kan? sebelum ni?
abg pujuk je. kemunculan dia uh, haishh, benganggg !
I LOVE YOU SO MUCH

kawankawan: 
terima kasih tau dengar luahan hati ira (:
korg mmg baik la
time aku nanges tu, lawak kan? HAHA
sengal je. but aku nanges aku sayangg amin (:
pasal perempuan tu. nak je kita belasah ramai-2 kan?
HEHE, but iteorg ada perasaan kan? bukan macam dia. 
but, isyaAllah ira xkan nanges lagi kalo amin tu percaya ira and sygkan ira.
ilysm




 


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!