//Forever Imperfect
awakk :DD
Sunday, February 27, 2011 @ 5:30 PM | 0 Comment [s]

awakk, saya sayangg awak sangat tahu?
awakk ni bole happykan saya. 
but kekadang awak ni menyakitkan hati :D
xpe, bole sabar lagi.
if kalo awakk yg majok, 
pehh, naik bulu roma saya nak pujuk awakk tahu? 
di sebabkan saya sayangg awak sangat-2,
saya pujuk awakk tahu?
ngee, tapi awakk...
awak sayangg saya tak?

and awak ingat tak waktu yg seorang betina tu rampas awak dari saya?
wah, sedihh sangatt sangatt.
awak pun xherankan saya kan?
waktu saya sedihh sangat.
saya just ada kawan kawan je ):





 ** tenggss cik balqis, cik izzati, cik intan, cik ikin, cik fara dan cik nazifah
saya sayangg awakk semuaa

awakk, awak tahu tak, dorg nak tengok saya happy dengan awak,
but, waktu tu dorg semua marah sangat tat betina tu.


* and the lastt, awakk pilihh saya dari betina tu kan awak?
tenggs sangat-2 :DD
saya sayangg awakk. muahhhhh

after awak pilihh saya, awak ada cakap yg awak nak pindah skula ):
ehhh, sedihhnyaa ):
then, isnin tu, say peg skula nampak awakk,
dan ttbeee .....
saya jadi gilaa menjeritt tat dataran bestari tu.
errr, bengangg je.
wtf, yg penting awak tipu saya !

and malam td, saya bosan sangatt,
saya kol lah awak, awak pun macam busy je ):
hm, malas lah nak ganggu, 
then saya pun letak lah tepon tu,
OMG, saya bosann sangat-2, 
so, saya kol lah awak lagi, 
saya tany lah awak,
AWAKK, AWAKK SAYANGG SAYAA?
* awak pun cakap awak sayangg saya. (:
wahh, happy sangat-2.
seronokk sangatt tahu?


SAYA SAYANGG AWAKKK (:
muhd aminuddin 





Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!