//Forever Imperfect
kawankawan :DD
Monday, February 21, 2011 @ 5:48 PM | 0 Comment [s]

awak awak (:
saya sayangg awak lah (:


waktu ni izzati ada btao saya, dia nak sangat bear yg besar dari kawan dia (:
* nty kalo ada duit banyak saya belikan untuk awak okay sayangg :DD


smardd tak pict ni?
dia ni abg kesayangan saya mehh (:
awak tahukan kan?
but dia suka happykan org yg rapat dengan dia.
kalo dia majuk mesti kena pujuk lemah lembut. yuhhkk :P
dont loikee.
but sebab IRA SAYANGG DIAA, 
terpaksa mehh buatt ):
kelakar sangat kan kan?
lalala, peduli apa aku? yg penting dia xtouching lagi (:


I LOVE YOU SAYANGG


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!