//Forever Imperfect
campur --'
Tuesday, June 28, 2011 @ 6:19 AM | 0 Comment [s]

harinih hari KOPERASI : | jyeah , memg niat nak pergi sekolah nak HAPPY-2 je . biasa lahh , HOBI kena menggila kan ? snap-2 lahh pict ;) eh , sumpah best do. then , snap-2 lah pict banyak-2 ;] semua budak kita snap ;] antaranyaa : HERIS , SOLEH , AFIF , MUIZ , ABG POLIS , KAK EIKA , KAK ANTASYA dan yang LAIN lahh :] sporting kan ? #muka takmalu gila tangkap gambar dengan dorg . dah lahh HOT gitu . heee , then , benda yang saya TERINGIN MINGIN SAMPAI BAWAK KE MIMPI tuh , akhirnya termakbul jugak mehhh ;] dapat ambil gambar dengan CAPITAL A saya ;] sweet kan ? HAHA * menyakai nak mati :) hang susah apa . hidup aku kan ? HEE, suka-2 <3 jyeahh , then mula lahh perangai nak JEALOUS-2 kan nihh . tak sukaa mehhh , then , budak girl tuh ngada-2 nak dekat dengan dia . kau apehal ? aku dah cakap dengan kau leklok kan sayang ? kenapa taknak dengar cakap ? babab nak ? please yaw , jangan nak ganggu dia kay . HORMAT aku , aku HORMAT kau ! terima kasihh :] WTF , terus bad mood :( huuuu ~ lantak lahhh , thing positif kay sayangg :] balik lahhh , SAFURA MURA hantar pulak ;] terima kasih kayy budak gilaaa ! PENATTTTTT ! tidur sekejap ;] ssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , bangun sudah . sakel --' HAHA , then onlinee ;] tengah HAPPY tuh , tiba-2 nampak STATUS macam babi nak kutuk-2 aku bagai , usik kau pun tak , tegur apalagi . jealous cakap jealous lahh. takpayah nak kutuk-2 macam babun kat hutan tuh ! menyakai tak tentu masa . cakap aku GEDIK dengan dia , macam kau tak GEDIK je kan dengan dia ? mandi sesama dalam kolam tuh semua tak gedik lahh ? memg salah lahh kau nak cakap aku macam tuh . kau lagi teruk dari aku weyh , * malas nak bising ! bazeng air liurrr jeaaa .

* insyaallah nanti update picture  HARI KOPERASI :] 
#terkasar bahasa ?  itu aku puya HAL lahh , 


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!