//Forever Imperfect
menyakai --'
Thursday, June 23, 2011 @ 6:16 PM | 0 Comment [s]

SEMALAM APENTAH YANG BERLAKU 

kay pagi-2 pergi training archery ;] then , shot shot dan shot , then tiba-2 masa telah tamat training ;[ huh --' then , tiba-2 cikgu nak naik FIXIE dayah percik . then , naik dan naik , cikgu tak sampai , memg tergelak terbahak-bahak lahhh ;] then , balek pun dah penat , gosok baju semuaa , then pergi sekolahh ;] then biasa lahh , IRA kan ? mesti gelak-2 macam pontianak ;D then , tiba lahh waktu sesi pagi balik ;] tiba-2 capital A saya panggil ;] pergi lahh jumpaa diaa ;] kasi duit topup , then tunjuk lahh budak yg bernama NATASHA TASHA tuhh , then , mula lahh menggedikk nak panggil-2 , lempang nak ? haishh --' jealous gila babi lahh . then , masuk kelas . story dan story pasal yang KITA MENANG tuh , then cikgu masuk , belajar belajar dan belajar ;] then sebelum masuk bilik KH , capital A lalu , then buat lawak pulak . adoi --' tergelak aku dengan kengkawan ;] HAHA , pak lawak betul lahh . tiba lahh waktu rehat , rehat lahh . memg panas gila lahh , malas nak beli makanan , terus lepak pondok , tiba-2 kakak eika suro beli air , then suro lah kawan beli air ;] then kasi lahh air tuh kat diaa ;] then , pengawas melalak suro beratur , beratur lah waktu panas panas tuh --' tiba-2 nak masuk kelas , semua air tak boleh bawak masuk , air mineral semuaa , pehh , memg gila lahh . then ada poket , masukkan lahh kat situ , terlepas lahh jugak , masuk kelas dengan kepenatan , tiba-2 , raihan masuk kelas , suro cerita pasal semalam . cerita lahhh , then dia pandang-2 budak tuhh , suka cakap suka kawan ;]  HAHA , then , tiba masa BI , tiba-2 cikgu suro masuk kelas org lain ? belajar kat sana ? har ? semua kepala dah petak --' ada kelas sendiri nak belajar kat kelas org . ohh memg menggila GTG 2B ;] belajar lahh , ramai yang tak masuk kelas BI tuhh , then kelas 2B masuk kelas dia , kita blahh masuk kelas balikk --' mula lahh tunjuk rajin nya tuh . pertama kali menyapu dalam kelas , buang sampahh , pehhh --' JIJIK ;DD then cantik dahh itu kelass ;] kay , then sape entah , tiba-2 nak slek aku bagai kat kelas , kau apehal ? nak slek-2 aku , menyakai menggedik . tak suka akuu , HAHA . then borak-2 lahh dengan Megat , Bakti , Dayah , Jums , Amin , Amru , Erry , Shahizan && yang lain-2 lahh . memg gempak lahhhh , 

* kay malas nak story lagii . KBOII ;]




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!