//Forever Imperfect
puasa ♥
Sunday, July 31, 2011 @ 2:29 AM | 0 Comment [s]

  SELAMAT BERPUASA :)
kenapa warna hijau ? hijau itu SUCI <

bulan puasa dah tibaa :) HOREYYYY , suka nihhh <--- eh takpayah suka sangat ahh , puasa yg lepas macam dah ganti full je kan ? HAHAHA >DIAM< serious ahh tak sabar :DD tapi macam takbest je do puasa kali nihh :( ----> awat nih ira ? yeaa , tak sahur buka dengan kakak idafifa :( asyik muka mama ayah adek jee :( bosan ahh :D whatever ,  yang penting kena ada niat yang SUCI :) korgkorg , puasa jangan nak curikcurik makan pulak yaww . dosaaa :) buat baikbaik bulan puasa nihh yaww ? jahatjahat korg tanam dulu , habis ramadhan korg gali balik. <--- apa kejadah budak nih ? rindu ahh nanti kat sekolah takdpat pergi kopersi :( kantin :( no coklat, kerepek, keropok lekor panas, air kotak blackcurrent semuaa :( HAHAHHA , macam tuh pun batak . eh biar lahh . grrr :) weyh ! dah ahh malas nak cakap banyakk :|

abg amin kakak eika , adek kimi ,  izzati , puteri , pika  dan semuasemuaa :)
>sorry ahh tak tulis nama , malas ahhh<

SELAMAT BERPUASAA :)
Ira sayang korg semuaaa :)


ILOVEYOUMOREEEE :)
_______________________________________________________________





Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!