//Forever Imperfect
sedih++
Sunday, July 24, 2011 @ 3:49 AM | 0 Comment [s]

aku text dia leklok ;'] then dia langsung takreply :'( weyh , nak tercabut jari jemari aku text kau then kau takreply . macam tuh eh balas budi ? >kepalaHO kau< aku pun dah takpaham dengan kepalaHO kau tuh weyh ! sumpah takfaham ! >apa kau nak sebenarnya< mai cerita kat depa ;'] engkau engkau dan engkau ! kenapa lah taknak terima yang aku nak putus dengan kau ? err --' >sebenarnya suka kau taknak putus dengan aku< copscops, >jangan nak suka sangat lah kan< ira cuba kau fikir yeaaa , kalo dia taknak putus dengan kau apa yg dia nak buat ? #budak tuh selfish ! ohhhmyyyyy ;'D dari kau selfish diri kau tuh dengan bini kau , kau putuskan aku jeaaa . serious tak tipu dan tak sedih ;'] >ira tipu lah kalo dia tak sedih< ira suka tipu diri ira suka tipu perasaan ira dan semuasemua ;'] >baik tipu diri sendiri noh dari tipu org< weyh , kenapa kau buat aku macam nih ? kenapa ? kenapa ? kenapa ? baik kau lepas kan aku jeaaa dari pada aku terseksa dgn kau ! >ira kau sanggup ke takda dia ?< haiyoooo ~ sudak petak tigasegi bulat kepala aku ;'D beb , kau tahu kan aku sayang kau ?  nak tanya banyak boleh ? -------> kenapa setiap hari aku text kau , kau takpernah sekali pun reply ? kenapa tiap kali aku minta putus kau marah aku ? kenapa setiap kali aku tanya aku penting ke tak dalam hidup kau, kau diam ? and blahblahhhhhh ! >< weyh , boleh faham perasan aku tak ? faham sikit pun jadi lah ;'] aku tahu lah kau busy memanjang dengan bini kau. tapi adek kau ? memg gila kau biarkan aku macam nih ! minta putus taknak , tapi LAYAN AKU MACAM SAMPAH KAN ? ohhmyyyyy TERUK KAN ? tak kesian kat adek kau ? kalo aku jadi kau , aku kesian gila weyh ! >sape tak kesian takda hati perut lah kan< <---  KEJAMMMM ! kau nih anggap aku adek kau tak do ? aku menderita lah lelama macam nihh :'( asyik rindu kau jeeeee ;'] >kau tak pun rindu aku< <------KEJAMM LAGIII ! tahu tak setiap hari aku teringat kau ? tahu tak ? >aku tahu kau taktahu< <------ TAKDA PERASAAN ! aku sayang kau do sampai jantung aku behenti berfungsi ;'( <----- seteruk tuh aku sayang kau ! >kau ada ke? takda kan?< <---- KESIAN KAT AKU WEYH :'( dengar nihhhhh SAHABAT HANDAI dengan empunya diri yang akutulis khas untuk kau nih ;'] 
 >ATTENTION !<
# aku rindu kau, aku rindu nak dengar suara kau, aku rindu nak gelakgelak dengan kau, aku rindu waktu kau kenakan aku sampai nanges, aku rindu nak nanges dengan kau, aku rindu nak HAPPY dengan kau, aku rindu nak text setiap hari, aku rindu time kau memanja dengan aku, aku rindu nak jumpa kau, aku rindu nak tengok muka kau, aku rindu nak gayut lelama dengan kau, aku rindu nak jealousjealous dengan kau,aku rindu kau cakap kat aku kau sayang aku, aku rindu bila kau cakap ILOVEYOU dekat aku, aku rindu dengan kau yang dulu, aku rindu dengan layanan kau dekat aku, aku rindu waktu kau amek berat dekt aku, AKU RINDU DENGAN KASIH SAYANG KAU YANG KAU BAGI AKU DULU, aku rindu rindu rindu rindu++++ dekat kau sampai aku mati :'( *mana abg saya yang saya sayang sangatsangat? mana dia menghilang? aku rindu kau do abg  :'( SEMUA AKU RINDU TIME AKU DENGAN KAU. tahu kan relation kita dah berapa tahun ? ira sayang awak ohhhh ;'] 

sepanjang masa, sepanjang jam, sepanjang minit, sepanjang saat aku asyik teringat kau jeee ! tapi kau langsung takherankan aku :'( >okay aku sedih gila< kenapa kau berubah ? kau berubah sebab ada budak muncul kat hidup kau kan ? >aku langsung takkesa< tapi kenapa kau buat aku macam nih ? kau tahu aku kuat nanges ;'] setiap hari aku nanges weyhhh, kau ada bg IM kat FACEBOOK aku, kau cakap macam nih :

*aku memg cakap dengan kau macam nih . siapa nak tinggalkan kau do ? kau yang tinggalkan aku . ape cerita ? adoi --' serious taksanggup. harituh minta putus tuhhh >serious aku tipu diri aku< aku buat tuh sebab aku nak kau bahagia do, biar lah aku sedih ke apa teringat kau. pedulikan aku je kay ? mana aku tak nanges nak tinggalkan kau . weyh relation kita 1tahun 5bulan hampir 2tahun. siapa tak sayang? >tipu kalo korg taksayang< memg pelik lah dia nih abg aku jee , tapi aku nih menggedik pulak . >SUKAHATI MAKPAK AKU LAHH , AKU PUNYA HAL. AKU TAKSEBOK KAU PUNYA HAL PUNGG< <------ duduk diamdiam ! dia nih memg org yg aku sayangsayangsayang sangat ohhh . act, tibatiba dia buat aku macam nih , >serious aku terkejut< pejam celik pejam celik AKU DAPAT KAKAK IPAR ! HAHAHAH , kelakar ;'D ipar tak ipar aku dilupakan. tuh yg sedih tuhhh :'( okayyyyyyy DIAM SEMUAAAAA ! aku dah penat nak type lahhh ! HAHAHAHAHA ,

kbyebyeeeeeee ;']  
ABG, ADEK SAYANG ABG ;'] 








Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!