//Forever Imperfect
1/8/2011 - 1ramadhan telah belaku gempa bumi di FACEBOOK :D
Tuesday, August 2, 2011 @ 8:51 AM | 0 Comment [s]

wahh , entry nak hebat GEMPA BUMI :D okay sukahati saya nak letak apa punn :) belog aku bukan belog kauu :) grr --' suatu hari , dah first puasa, mesti ah bosan kan kat rumah ? ONLINEE lahh facebook :) mulanya dari Ira kut :) pergi LIKELIKE fatin amira punya page . then yg lain ikut ahh , sampai kepening kepala otak tengok LIKELIKE dorg nih . mencipta rekod paling banyak LIKE dalam setengah hari :) kau ada ? takda :D nak cakap lebih pun kprg taknak percaya kan ? okay tengok picture nihh :D 

              



         


       

      

     

     

     

    

    

    

     
     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

          

     

     

     

     

     

     

     

     




banyak tak kat atas nihh ? depa dah cakap , hampa semua takpercaya kan ? dah tengok pict tuh ? serious ahh ada lagi tak update :) >penat< nih baru dalam masa 2jam kut , selainnya ? >bayangkan lah korg sorgsorg :)< kalian semua yang gila menggelike jee ! korg LIKELIKE lah sampai tangan korg patah , jari jemari korg tercabut :) takkesah pungg , HAHAHA , berapa banyak korg LIKE and penuhkan NOTIFICATION Ira ? HAHAHA , beriburibu ahh , kau ada ? mesti ada kan ? Ira tahu dahh :D pape ahhh :) LIKELIKELIKELIKE sampai kebaboom ! ILY :DD



Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!