//Forever Imperfect
need time to calm my life :'(
Thursday, August 25, 2011 @ 8:16 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :'(

hati aku sekarang tengah sakit , so jangan kacau hidup aku . especially , kau manusiaaa ! 
hati aku cukup sakit sebab kau >bitch<
sebab kau hidup aku porakpuranda !
eh kalau kau kat tempat aku kan ? errr , memg kau rasa macamana aku rasa weyh ! sakit :'(
orang yg kita sayang then kena tinggalkan ! sumpah sakit :'(
kau pun taksanggupkan macam tuh ? kan ?
aku takpernah lah nak buruk kan kau . especially kat blog facebook ! yang kau buat kat aku :'(
malu lah kan cerita dia ? okay kalau aku buat kat kau macam tuh ? apa kau rasa ?
faham sikit lah perasaan aku ! kau nak up ? aku tak kesah .
tapi up cara baik boleh kan ? jangan ah sampai aku pulak kena !
weyh , salah aku sayang orang kat dunia nih ? salah ?
kalau salah lah kan ? apesal kau sayang manusiaa kat dunia nih ?
fikir lah sikit perempuan ! sakit hati aku kau tahu ? :'(
sebab kau , aku entah jadi apa do ! 
SHIAL LAHHHHHH !
* okay sorry , mayb ira takkan happy macam dulu ! sorry :'(
aku sayang korg semuaaaa ! sayang sangat :'(
tapi aku takkuat weyh ! takkuat sangat :'(
korg please faham aku :'(
cuba rasa apa aku rasa . cuba weyh :'(
aku baru nak happy , aku baru nak lupakan aku dengan someone .
tapi apa yang jadi ? hati aku tambah sakit weyh ! sakit sakit !
faham aku sikit je weyh ! :'(
if korg taksuka aku pun , face dengan aku lah . takpayah sampai macam nih !
aku ada maruah lahh ! maruahhhh ! 
kalau kau takkasi aku sayang sesiapa , okay aku takkan sayang sesiapa .
then kau jangan marah kalau org yang kau sayang carik aku semua !
aku takkan hasut sesiapa ! takkan !
if dia datang sendiri dekat aku , then tinggalkan kau . jangan nak panggil semua kau punya bodyguard !
aku taktahu apaapa ! kalau kau nak burukkan aku lagi , aku taktahu nak cakap apa lagi .
suka hati kau lah ! hidup kau kan ? :'(

aku perlukan masa :'( aku nak bersendirian ! 
hati aku sakit sangat weyh :'(
faham lah kat aku sikit :'(
aku sayang korg semuaaaa :')
kbyeeeee ~ :'(




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!