//Forever Imperfect
still waiting for you :'(
Friday, August 12, 2011 @ 6:50 PM | 0 Comment [s]

ira dah takboleh tahan lagi , malam tadi serious ira rindu gila kat abg ira :( ira test call dia , YaAllah , serious dia tak angkat :( dia benci sangat ke kat ira ke sampai tak angkat call ira ? apa ira dah buat ? ira tak ganggu relation diaorg :( tak usik pun makwa dia :( asal ira yang kena ? kenapa ? kenapa ? abg tinggalkan adek dengan secara tibatiba , kita happy sebelum tuh , kita texttext semua ;') satu masa tuh , abg tak reply text adek lepas adek topupkan abg :( and tibatiba , abg cakap abg ada makwa , dah couple . okay pelik --' takkesah , time tuh adek nangis sebab abg buat adek macamnih ;'( adek dah taktahan lagi kena dihiraukan semua , adek minta abg lepaskan adek dengan cara elok ;') tapi abg taknak lepaskan adek , abg cakap jangan tinggalkan abg semua , okay adek taktinggalkan abg :') tapi sekarang ? sekarang ? siapa tinggalkan siapa abg ? abg dah janji kat adek kan time adek minta putus dgn abg ? abg janji takhiraukan adek semua . janji kau terbang ke mana abg ? kalau boleh , adek nak cerita dari kita kenal ;') tapi panjang sangat cerita tuh :( abg , ingat time kita happy ? ingat time adek jealous dengan abg ? ingat time abg merajuk dengan adek ? ingat time kita selalu gaduh ? ingat time abg marah adek ? ingat time adek nanges sbb takut kehilangan abg ? ingat time abg minta topup kat adek macamana ? ingat ? ingat ? ingat tak semua tuh ? >Adek akan ingat sampai adek mati semua nih< YaAllah , adek perlukan abg kat sisi adek macam dulu , perlukan sangatsngat . please abg , muncul lagi kat hidup adek macam dulu lagi , adek nak sangat happy macam dulu , nak sangat :') adek sekarang takhappy macamana adek happy ada abg :( adek harap sangat abg muncul lagi kat hidup adek :( harap sangatsangat :'(




I'm waiting for you as long as I live myworld :'(





Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!