//Forever Imperfect
hargai orang boleh ?
Monday, September 12, 2011 @ 5:22 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :')

malam tadi aku taktahu kenapa dengan aku ,
aku taktahu apa salah aku -,-'
whoaaaa , nak bertouchingtouching dengan aku . sepak jugak kau karang :D
makpak kau tak ajar nak maafkan orang ke hah ?
peh , aku bukan kemain pujuk kau , nanges bagai . kau takcaircair -,-'
aku text takbalas , aku call takangkat .
whoaa , cerita di memg phone aku berkecai lah . BERKECAI faham ?
aku dah begang gila time tuh tahu ? aku terus tidur -,-' >dengantakmandinya<
then pukul 10 aku bangun , tergerak hati nak on phone balik :)
okay , aku call kau lagi dengan takangkatnyaaa ==
aku text kau membebel kan kan ? aku nangis pulak text kau . faham ?
kau pun takreply jugakkk :) cerita dia aku suka gila lahabauuuu :D
aku terus call kawan kau , sbb aku taktahu kenapa :)
whoaaa , aku call bukan kemain kau happy kat belakang sana kan ?
tergelakgelak bagai . aku tumbok jugak muka kauuu nanti :)
aku suruh kawan kau tanya kau yang kau sayang aku tak ?
best do dia jawab soalannyaaa :) --> mampos lah dia sanaaaaa :)
yeayyyyyyyy ! best apa ada orang nak kita mampos :)
janji lelaki macam taik kucing , faham ? janji dia bukan main kemanis kan kan ?
aku sukaaa gila janji kauuu :D
okay now aku tepati janji aku , aku nak sayang kau sampai matii , kau ada ? takda kan ?
aku nak tunaikan janji aku yang aku taknak tinggalkan kau . taknak !
tapi kau yang tinggalkan aku . besttt :D janji hamprakk kau tuhhhhhhhhhh :)
memg cerita dia kau tkhargai orang yang dah sayang kau . 
sanggup buat apa yang kau nakkkkk ! >positif<
tapi lastly kau buat ? 
yeayyyy ! kau suruh aku sayang kau sorg , aku buat kan ?
kau suruh aku lupakan orang yang aku sayang kan ? aku buat kan ? >perittahu?<
then unfair kalau kau takbuat sekali kan ?
bukan main kongkong aku lah apelahhh , yang kau tuhhhh ?
layan girl kat luarsanaaaa :) orang add nampak cantik sikit terus minta number : |
yang perempuan tuh pun bodoh , bagi je number kau kat diaaaa :)
then tiap malam bukan kemain busynyaaa Otp dengan girl :) then ajak text dengan aku ,
kalau kau nak Otp dengan orang lain , takpayah lah ajak aku text shial !
minta topup kat aku then layan girl lain kat luar sanaaaa !
jangan lah paksa aku balas balik apa kau buat weyhhhh :)
kang aku buat , merana hidup kauuuuuu :P
btw , cuba lah hargai orang yang dah sayang kau , dah buat apa yang kau nak weyh :)
kau ingat senang nak carik orang yang dah sayang kita ? ingat senang ke nak dapat yang setia dekat kau ?
tuh lahh jadi laki bodoh sangat ! nampak perempuan cantik je terus tinggalkan :)
kalau perempuan tuh setia kat kau takpaaaa , nih dia pun simpan laki lagi banyak dari kau simpan perempuan !
so kau fikir lah ehhhhh ? 
kau terasa ? sorry >,< aku tengah bengangggg :D





Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!