//Forever Imperfect
thankyou :'(
Thursday, September 22, 2011 @ 8:12 PM | 0 Comment [s]

peristiwa tuh :'( tahu kan semua ? korg pun taksuka peristiwa tuh berlaku kat sesebuah hubungan kan ? tapi ? :'( if dah takda jodoh , takda lah . ada jodoh adalah kan ? serious aku taknak benda tuh berlaku kat diri aku lagi . aku tahu benda tuh sakit sangat :'( lagi kalau kita sayang dia sangatsangat kan ? aku takdapat bayang kan dah . dua orang dah buat aku macam nih . aku redha weyh :'( if kalau kasih sayang kita kuat , alhamdullilah boleh bersatu lagi kan :'( takpa , aku nak tepati tunaikan janji aku kat kau . aku cakap aku nak sayang kau sampai mati kan ? aku sayang kau sampai aku mati . aku anggap kau adek aku sampai mati . btw , kau kena ingat semua janji aku kat kau . memg aku taknak tinggalkan kau pun . sebab aku sayang kauuu :'( tapi kau yang tinggalkan aku , maknanya ? dah taksayang kan ? :'( tapi janji kau ? okay aku ingat jugak semua kenangan kita :'( orang kata , masa bersama bukan main janji manis semua keluar , tapi kalau dah takbersama ? okay , aku tepati janji aku :') awak awak , tahu tak kenapa saya buat macam tuh ? sebab saya bosan tahu tak ? awak tuh perangai lain gila . wak macam taksayang saya lagi :'( saya text call dia sebab saya nak happy . okay takanggap dia sesiapa pun . kawan jaa ! saya ingat lah janji saya kat awak . percaya lahh ! awak kongkong sayaa :( saya taksukaa , if nak kongkong boleh , tapi awak pun saya nak kongkong boleh ? #mesti taknak kan ? rasa diri nih macam sampah , macam sekejap ada sekejap takda kat life awak :'( okay now busy dengn Gf baru ? sumpah takkesah . tapi sampai takherankan saya ? err -,-' cakap lebih takguna kut . dia takkan kembalikan hidup aku . dia dah benci gila kat aku ! benci sangat kan ? terimakasih :'( last lah aku nak cakap , aku sayang kau sampai mati , aku nak kau ! please maafkan aku , maafkan dosa aku kat kauu :'( aku anggap kau adek aku sampai mati :'( serious weyh ! sorry :'( #akutaktahunakbuatapadah

shahrulizuanhakimi ,
saya sayangkan awak , maafkan saya  :'(
saya nak awak jadi adek saya balik :'(
sumpah aku sayang kau:'(
 needyouuuuuuuuu !


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!