//Forever Imperfect
Archery :DD
Monday, October 3, 2011 @ 12:08 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :)

#Ksorry lama dah tak updated blog :) busy -.-
now kat Twitter , jangan lah layan blog nih :)
kekadang je bukak :DD

entry hari ini ---> Archery :) tahu tak ? taktahu pergi Google Translate sanaaa :DD Go baby ! #merefekk -,-
k now kita dah buat latihan untuk next year :) kenapa eh awal sangat ? #taktahuuuuuuuu
Haha , taktahu lah nak explain macamana :) senang pergi lah tanya Cikgu Archery korg :D
dari last week kita buat training archery nih , now baru nak updatedd #batak :)
hah , tadi Ira archery kat sekolahh kita main jealousjealous dengan kanda Ira <3
ecehhh , fake punya kanda okayy ;DD
ehemmmmm :) then lepas kanda Ira shoot , dia bagi kat Ira tauu .
okay Ira shoot :) 1st shoot , manyakknyaaaa miss :( kanda saya bagi semangat <3
abah kita marah jeee #sakittelinga :) sorry abg , anak abah terkutuk abah kat blog :DD
k , Ira shoot lagi , Alhamdullilah manyakk kenaaa <3 horeyyhoreyyy ! :)
then time nak kutip arrow ( anak panah ) 
Hahah , Ira ada kena kuninggg <3 then cakap dengan abah , abg saya kena 2kuning :)
mai belanjaa sayaaa :D #mukatakmalu
then mula lahh abah kita berceramahhh :) ceramah diaa merajuk tauuuu <3
Hahaha , tahu tak abah kita cakap apa ?
dia cakap , alah kamu nih kalau dah wakil Malaysia taknyaa nak ingat kat Cikgu .
percaya lahh , kamu cuma bangga kan jurulatih kamu nanti kat sana . #suaraAbahtouching
k , aku jawab lah takdanya lah Cikgu . apalah Cikgu nih :)
kalau saya wakil Malaysia pun berkat dari Doa Cikgu untuk saya semua kan ?
Hihi , okay sedih tau time tuhh :( #strong
Abah , tamao cenggini :) kita semua anak murid abah . abah yang ajar kita main archery tuh kan ?
tada abah , kita takpandai main archery tuhh :) walaupun abah suka touching membebel dgn kitaorg ,
kitaorg takda benci abah pun :) Hihi , doa kan Ira jadi wakil Malaysia kelak nanti :D #berangan
okay abahh , Ira nak buat betulbetul . Ira nak wakil Malaysia kelak nanti :)
Ira nak tiap training Ira nak semuaaa dapat macam nihh :')


hahh , boleh ke buat macam nihh ? k Ira berusahaaa jadi macam dorg nihhh :')



wahh , wakil Malaysiaaa :) #teringin
dorg boleh , mesti Ira boleh kan ? #malaysiaboleh
#meeeerrrreeeeffffffeeeeeekkkkk :DDD
kboiii ~


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!