//Forever Imperfect
Best ♡
Friday, November 11, 2011 @ 9:16 PM | 0 Comment [s]

Hello sayangg Blogger semuaaa :')
Okay , Ira taknak fikirkan dia lagi , nanti penuh air kolah dekat rumah kita :D Haha , if memang dia tak sayang kita , kita takboleh nak buat apa dah sayangg :') Btw Ira betul betul sayangkan dia , Awak , baca text yang awak bagi ni -->
* Dia baik , Dia pandai jaga hati I , Dia takpernah sakitkan hati I , tapi kadang kadang ada lah jugak :D I suka perangai Dia sebab dia betul betul sayangkan I ><
* I dah janji dengan Dia yang I nak jaga dia , I nak sayang dia sampai nyawa I berhenti dekat dunia ni :
(
Okay , sorry >< Ni kita kena kan dia pakai number lain :D Dia taktahu tu kita , Sorry again :D Awak , kita ingat semua wakkk :'( Okay Ira kata taknak ingat pape pasal dia kan ? Kdha stop , dia tak fikir kan Ira pun :') Ira je menggedik Fikirkan dia :D Haha , okay dah takgedik nak Fikirkan dia lagi . tapi satu je awak kena tahu yang
Kita rindu awak sangat sangat :'( Saya akan tunggu awak :b Kbyeeee ! :')


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!