//Forever Imperfect
Hello Mello :')
Thursday, November 3, 2011 @ 11:47 AM | 0 Comment [s]

Hello :') sorry lama tak updated , malas membongkang weyh :D Hihi , korg apa khabar ? sihat :') 
Haha , firsttime nihhh :b 

Hm , taktahu apa yang jadi dekat aku -,- dah takfaham dengan life aku sendiri . dasyat bukan ? entah , aku makin lama jadi bodoh je , asyik kena tipu dengan lelaki :) Hey boy , Good Job berjaya tipu Ira :D Ira suka sangat weyh :)) Lain kali buat laki ehhh ? sayang korang lahhh . Haha , aku merefekkkkk . K tadi aku onlinee , then tibaII ada picture keluar tau , yeaaaaahhh hati sakit gila sayongggg :( awak kata taknak ada siapa kan ? hm , okay I percaya , tapi ? memg cerita dia banyak kali you tipu I :( I pun taktahu apa salah I yang you tipu I kan ? takpaa , Terimakasih buat Ira cenggini , Ira suka sangat :'( sebab hal ni aku taktidur weyh . aku text kau takbalas apa -,-' benci ahhhhh ! btw kau kena ingat k sayanggg , aku sayang kau sampai mati , aku taknak kehilangan kau buat kedua kalinyaa :'(





Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!