//Forever Imperfect
I'm Sorry :'(
Thursday, November 24, 2011 @ 8:45 PM | 0 Comment [s]

Hey Blogger ;']

Awok , Ira minta maaf . Ira tahu semua salah Ira , Ira memang kejam :( Awak tahu kenapa Ira buat awak macam tu ? Sebab Ira nak awak tahu acano Ira rasa selama ni :'( Awak buat Ira macam sampah , Ira macam tak wujud dekat life awok kan  ? :'( Ira berhubung dengan dia , sebab Ira sayang dia . awok tahu kan ? tapi Ira berhubung dengan dia Ira takpernah lupakan awak , awak berhubung dengan girl dekat luar sana , awak pun lupakan Ira kan ? Hmp , setiap hari Ira ingat dekat awak , tapi awak ? setiap hari Ira menangis rindu , ingat awak . tapi awak dekat luar sana happy dengan girl lain kan ? patut ke awak :[ Ira buat apa yang awak nak selama ni , apa yang tak cukup lagi awak ? K awak taksuka kongsi ksih sayang kan ? Ingat Ira suka ke awak ? Now , Ira tanya semua dekat kawan Ira , kakak abang Ira semua . Salah ke sayang orang lain ? Kenapa Ira kena sayang dia sorang then dia sayang ramai girl kat luar sana ? K semua cakap Ira taksalah . K tapi Ira rasa bersalah dekat awak , Ira kesian dekat awak . Kawan Ira semua suruh Ira tinggalkan awak . Sebab dorang taknak tengok Ira sedih lagi , menangis semua . Okay dorang memang taksuka awak , tapi Ira pekak kan telinga sebab Ira sayang awak . Ira takdengar cakap kawan Ira semua , last Ira dapat ni semua :'( Ksorry :'(
* First Ira kenal awak , Ira Im awak dekat facebook kan ? then kita terus berhubung :'] Ira kenal awak awal 2010 kan ? then kita putus sebab awak jealous Ira sayang abang Ira lebih dari you kan adik ?  K kita putus dekat situ :'( K dalam 3bulan tuh , awak muncul dalam hidup Ira balik . Awak call text saya tanya pasal abang saya --' K Ira takhafal number awak pun . Ira dah lupa :( Then satu hari tu awak ada tanya Ira yang dah ada pengganti belum kan ? Ira cakap belum :'( Then awak nak jadi adik saya balik . Okay Ira terima sebab Ira memang sayangkan awak sangat :'( K berhubung balik 29/7/2011 <3 banyak memori sejak tu kan awak ? Girlprengg awak jealous yang kita memanja dekat facebook semua --' K , Ira minta putus dengan awak sebab Ira taknak ganggu relationship awak dengan dia sambil menangis cakap dengan awak kan ? Okay , Ira text dia , pergi je dengan dia , Ira tahu yang awak sayang dia , Ira cuma mengganggu korang je ;[ Then , dia terus text girlperngg dia , dia minta putus ;'] Dia cakap yang dia sayang Ira lebih dari girlpreng dia . Okay Ira langsung takpaksa dia apa apa . Then kita Happy je lepas tu kan ? Then awak dah jumpa girlprengg baru awak terus lupakan janji awak semua , awak dah text macam dulu , awak dah macam dulu . sejak tu Ira asyik menangis sebab awak . YaAllah peritnyaaa :'( Awak suruh Ira tinggalkan orang yang Ira paling sayang dekat dunia ni , Ira buat , then lepas tu awak dah tak ingat semua kan ? awak happy je dengan Girlprengg baru awak , Okay Ira sabar awak :'( Awak ingat setiap hari sekolah , pergi balik kita sesama . awak pegang tangan Ira , Atete sweet :'[ Kita hang sesama <3 kita Otp sesama , setiap masa awak text Ira :'[ Banyak memori kita sayangg :'[ Okay , now awak dah benci dekat Ira kan ? Ira takkesah :'[ Kawan Ira kata awak tak kenang budi , takreti nak hargai orang . Okay , Ira menangis time dorang cakap dekat Ira :'[ Ira degil , Ira nak sangat sayang awak sampai mati :'( Dorg kata takpayah , dia takkan sayang Ira sampai mati punya :'[ Ira degil sangat , Ira takdengar cakap dorang . Now Ira dah tahu apa maksud dorang cakap macam tu dekat Ira . dorang sayang Ira :'( Okay , Ira taktahu nak cakap apa dah . Ira sayang dekat awak sangat sangat :'[



Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!