//Forever Imperfect
Pening -,-t
Saturday, November 5, 2011 @ 6:42 AM | 0 Comment [s]

Hello :') 
now tengah ada mood nak update blogger

K aku bosan sekarang ni . asyik gaduh je :( penat dah asyik gaduh baik gaduh baik gaduh gaduh gaduh :( whoaa , bukan main gaduhnya banyak :')  memg banyak pun kitaorang gaduh . dah taktahu nak buat apa . aku dah banyak kali mengalah , tapi tetap gaduh je --' kita pun dah taktahu nak buat apa , nak buat ehh ? err -,- hey boy , tak kesian dekat Ira ke ? kesian lah kat kita sikit wakkk , kita nak macam dulu dulu dulu dulu dulu :'( taknak yang sekarang , sekarang dah takbest . Sumpah dah tak best . K , aku tahu kau memg setia gila dekat aku . aku tahu :') kau memg taknak ada orang lain selain aku , kau memg sayang aku . aku tahuuu , tapi cara kauuu ? Okay , kalau kau jadi perempun memg dapat rasa apa kita rasa sekarang . memang sedih lah awak . kita dah takboleh nak buat apa . kita buat je salah , then kita yang kena minta maaf . kita tak kesah awak , yang penting kita nak awak , kita taknak kehilangan awak . Sumpahhh :'( tapi awak buat saya macamana ? Hm , saya takcukup baik untuk awak ehh ? awak nak suruh saya buat apa sekarang ? kita dah buat , tapi apa yang takcukup lagi ehh ? awak , pernah awak fikir tak yang saya ni dah berusaha nak bahagiakan awak , taknak awak sedih pun , dah sayang awak , susah nak lupakan awak , setiap saat teringat awak , kita asyik rindu awak , kita taknak sakit kan hati awak , kita taknak gaduh dengan awak walaupun sekejap pun , kita nak happy dengan awak sampai bebila , saya dah berkorban untuk awak , kita asyik nangis sebab awak , kita sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayang dekat awak , kita taknak taknak taknak taknak kehilangan awak sampai bila bila bila bila bila bila :'( jopp kita bebaik macam harituh --> ayat tuh banyak kali aku cakap dengan dia , aku nak sangat bebaik dia macam dulu dulu :'( kita dah tahu lagi nak buat apa dekat awak , kita dah banyak sangat berkorban untuk awak , sebab kita sayang awak :'( sayang kita tak main main tauuu . kita betul betul sayang kan awak dari hati yang ikhlas tulus everything :'( maaf kan saya awak :'( 





Buah Duku Buah Markisah ,
Iloveyou muah muah muah <3








Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!