//Forever Imperfect
Thanks Babe :'>
Wednesday, November 30, 2011 @ 9:02 PM | 0 Comment [s]



Hello there -.-t

Omeykan gambar tuh ? Hew , Korang korang :< apa korang rasa kalau hidup ni takpernah nak di hargai ? Sedih kan korang ? Hmp :'< Aku taktahu lah apa masalah aku sekarang ni . Tolong lahh ehh awak , saya dah berusaha pertahankan hubungan kita , tapi awak ? Atete , see you memang taksayang I :( Berapa banyak entah Entry yang I tulis pasal you >'< Haha , kelakar weyhh :'< Tadi you text I , you cakap Kita putus jea sebab ramai taksuka kita relay kan ? Alahai , dorang jealous lah . meker pakai otak lew sayangg :') okay , I terima if awak bagi alasan sebab you nak breakoff dengan I . tapi bukan alasan ni weyh . semua orang pun takboleh terima >< You , I dah baca IM you dengan Ellia :( Berputar belit cerita kan ? you cakap I ni yang lupakan janji semua kan ? I nak semua kesian dekat I kan ? okay I terima :'( Awak cakap tuh , ada meker diri awak tak ? Berapa banyak kali I sabar dengan you , berapa banyak kali I mengalah dengan you , berapa banyak kali I kasi you peluang , berapa banyak kali I redha apa yang you buat dekat I , berapa banyak kali weyh ? Jangan fikir kau je yang aku kena sayang ahhh ! semuaorang pun cakap unfair kalau aku sayang kau sorang , then kau sayang ramai orang . then aku dah sayang kau sorang , kau tak hargai aku . kau buang aku lastly kan ? Haha , aku dah agak dah apa akan berlaku kelak nanti aku dengan kau . kau memang err -..- Okay , kau nak buang aku jauh jauh jauh dari kau kan ? go on babe . Kau carik aku , then kau buang aku . Awak , THANKS A LOT . kau nak putus sangat kan ? dah aku lepaskan kau . pergi main jauh jauh dari life aku . Btw , kau ingat apa aku cakap dekat kau sebelum sebelum ni . Aku taklupa janji aku dekat kau sayangg . Takda pengganti kau , seriously :') K aku sayang kau act . tapi kan kau taksayang aku , alah buat bodoh jeaa kau sayang aku tak . K aku kuat sekarang sebab ada ramai orang dekat sisi aku . Aku ada kawan kawan aku yang sayang aku , aku ada abang yang sayang aku and family yang sayang aku . Tolong ahh ehh , if kita tak berhubung lagi , tolong jangan buat girl yang dekat luar sana mcam ni . biar aku rasa sorang dari kau . kesian dekat dorang . memang ahh kau seronok jee , takda menangis hape . weyh , hati perempuan weyhh , lembut sangat . kuat menangis . Senang nak sayang dekat laki . tapi lelaki ? Meker :) Kboii sayangg :'(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!