//Forever Imperfect
Apa salah aku weyh :(
Monday, December 12, 2011 @ 6:55 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum Readers :'>

YaAllah , kenapa semua jadi acani :< Seriously kita tak tahu apa salah kita dekat awak sayang , kalau kita lupakan awak tuh , takda lah , kita selalu text awak kan ? awak je nak taknak layan kita . That time , kita baca status awak :( K seriously kita tanya awak , apa salah kita buat dekat awak sampai awak nak stop sayang kita ? Btw aku taktahu lew status tuh untuk sapa . aku memang rasa untuk aku (Y) Kenapa lah semua jadi dekat kita kan ? Penatnya menangis untuk Boy yang kita sayang :'( Kita memang rasa kehilangan awak sangat sangat dalam life kita , kita tiap hari asyik rindu awak . awak tahu tak :'( Kita penat dah nak ubah relay kita awak , tapi ada je yang nak di spoilkan nyaa --' awak nak kita buat apa lagi ? kita buat sedaya upaya kita :'> kita berusaha nak dapatkan awak balik , kita nak awak penuhkan moment kita 100% yang manis :'> awak tahu yang kita sayang awak sampai kita matikan ? please lah jadi lelaki yang bertanggungjawab and hargai orang . kita taktahu nak buat apa lagi , please jangan stop sayang kita walaupun kita dah takda pape relay :'( Tolong , kita taknak orang benci kita . Awak , awak pernah cakap yang awak nak sayang kita sampai mati kan ? awak pernah cakap taknak tinggalkan kita kan ? YaAllah , mana semua janji awak :'( mana awak yang dulu ? mana wak ? need you lah sayangg :'( kita nak manja , bebaik everything macam dulu , tapi kenapa sekejap je semua berlaku ? kita taknak kehilangan awak :'( taknak taknak ! kita sayang awak :'( please awak , kita nak awak balik happykan hidup kita :'( rindu time awak cium tangan kita , rindu awak pujuk kita time kita meet , rindu time awak cakap awak sayang kita , rindu time awak jealous dengan kita , rindu nak dengar awak menangis takut kehilangan kita , awak menangis time kita merajuk dengan awak then kita off kan phone sampai 2 3 pagi , tiap hari kita nangis sebab kita ingat semua ni awak :'( Awak ingat time awak nak kita balik ? awak malu malu kan ? YaAllah , mana awak yang dulu ? Tolong kembalikan dia yang dulu dekat kita :'( kita nak peluk peluk dia , Rindunyaaa :'( kita susah nak happy takda awak dalam life kita , kehilangan awak berat untuk kita :'( susah nak lupakan awak , awak dah buat kita sayang dekat awak , then awak tinggalkan kita acantu je :'( awak suruh sayang awak sorang , k kita buatkan ? but satu masa tuh , kita pun ada sayang orang lain , kita just nak awak rasa apa yang awak buat kat kita . sakitnya hati , pedihnyaa kan awak ? btw , kita taklupakan awak :'( Kita rindu sangat dekat awak :'( Rindu sangat sangat sangat sangat :'(

#Hopefully kau baca :'(


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!