//Forever Imperfect
Honestly , Imechiuu :'|
Monday, December 19, 2011 @ 6:53 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum sayang semua :'>

Entry kita >< Yess ! dekat sebulan dah kan aku Block kau ? tapi setiap kali aku online , aku always usha Facebook kau pakai facebook aku lagi satu yang jarang on tuh , dan di sebabkan kau tiap hari aku online facebook tuh :'< Sorry aku Block kau , taksemestinya aku Block aku benci kan ? ingat tak kau cakap dekat aku yang lepas ni kau takkan App aku dalam facebook kau ? then ? kalau aku unblock kau balik , kita tak berfriendlist kan ? so baik block dari sakit hati :< btw memang tiap malam nak texting macam dulu , teringin sangat weyh . sampai 2 3 pagi aku text kau kan ? now sampai 8 malam pun dah takda :'( 1/12/2011 kau text aku kau minta putus kan ? but aku taknak , then aku terkejut sangat sampai airmata aku mengalir :'( Then aku buat bodoh je , then petang tuh kau nampak aku kau tegur aku TEDDYBEAR . aku pelik --' kau minta putus , kau panggil aku then suruh lepak depan rumah kau ? Nevermind :'> 15/12/2011 kau text tanya aku sayang kau tak ? Whoaaa , memang pelik kalau aku cakap aku taksayang kau duhhh . then kau kata menyesal and insaf buat aku cenggitu kan ? Terkejut depa :'D But dekat fikiran aku memang takpercaya pun . sorry sayang :< aku dah agak yang dia menyesal insaf 2 3 hari je . see memang betul pun :'( suka sangat buat aku menangis kan ? then 17/12/2011 aku text kau ceramah kau kan :'> sebab aku bengang and tak kuat nak menangis tiap hari cenggini . awak cuba satu hari awak tenangkan fikiran awak , awak fikir awal awal kita kenal acane ? kita putus sebab awak jealous dengan someone kan ? then 2 3 bulan macam tu awak carik saya kan ? then kita ber relay lagi :') then YaAllah manisnya moment kita sayanggg :'( ingat balik awak semua word yang awak cakap , word yang awak cakap time kita meet :'( ingat lagi tak ? And the last now ? Ira benci benci benci semua ni ! :'(  Ira nak relay kita macam dulu :'( please yakinkan Ira percaya dekat awak balik . kita taknak menangis rindu awak . kita nak senyum rindu awak :'> Kita nak sangat awak , nak sangat yang macam dulu . shuweet sangat :'( Tolong happykan kita balik awak :'( kita nak awak ada dekat sisi kita :'( Ira sayang sayang sayang sangat dekat awak :'( Kbyeee .


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!